Introductie van Transfer

Transfereren van folie is een zeer goede en mooie methode van kleding bedrukken. Bijvoorbeeld in Amerika want daar worden bijna alle shirts voorzien van transferdruk. De afbeelding wordt eerst op een drager (meestal siliconenpapier of transparant kunststof) aangebracht, waarna het door middel van een hittepers onder een specifieke druk, temperatuur en tijd de afbeelding op het product wordt geperst. 


Maar nu?

Voordat u uw shirt of ander kleding stuk kan gaan dragen moeten er eerst een aantal handelingen plaatsvinden. Zo word er altijd van te voren een ontwerp gemaakt met daarin de specifieke wensen van u als klant. Dit ontwerp word vervolgens ter goedkeuring opgestuurd naar u, waarna er bij goedkeuring geproduceerd gaat worden waarbij elke transfer met uiterste zorg en precisie behandeld word. Gezien onze lange ervaring met deze vorm van bedrukken garanderen we u een perfecte bedrukking middels transferdruk.


Aanleveren bestanden

Een logo in de juiste bestandsvorm aanleveren is uiteraard zeer belangrijk in het proces van het bedrukken van een shirt. 

Graag verzoeken wij u dus ook om het te bedrukken logo in de bestandsvorm(en) .eps, .AI of .pdf aan te leveren. Wat hierbij belangrijk is om te vermelden is dat het bestand wel vectoren moet bevatten.

Wij maken vaak mee dat klanten geen idee hebben wat dit betekend maar wees niet bang. Meestal heeft u uw logo bij een grafisch bureau laten ontwerpen en die zal u uw logo dus in de juiste bestandsvorm kunnen aanleveren.

Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij van Tieshirts altijd nog een poging wagen tot het vectoriseren van uw logo met als als enige kanttekening dat bij complexe logo's wij tekenkosten in rekening zullen brengen.